Afhaal prijslijst
Belangrijk! In verband met de situatie van de coronavirus, zijn we alleen open voor afhalen vanaf 8 April, u kunt alleen uw bestelling telefonische doorgeven en met pin betalen( liefst met contactloos)!
Ben je gehaast of wil je gewoon lekker gezellig thuis eten zonder te moeten koken? Restaurant Jimmy Garden biedt ook een uitstekende cateringservice. Zo kun je waar dan ook onze lekkere gerechtjes proeven.
01. Wan Tan Soep | € 4.75 |
02. Sichuan Soep | € 4.75 |
03. Thaise Soep | € 5,15 |
04. Kerrie Soap | € 4.45 |
05. Kippensoep | € 3.60 |
06. Tomatensoep | € 3.60 |
07. Haaievinnesoep | € 3.60 |
08. Champignonsoep | € 3.60 |
10. Loempia Speciaal | € 3.80 |
11. Mini loempia (3 st.) | € 4.00 |
12. Pangsit goreng (6 st.) | € 4.95 |
13. Gebakken bananen (4 st.) | € 4.25 |
14. Sate Ajam (4 st.) | € 6.40 |
16. Spare-ribs | € 9.45 |
18. Eendsalade | € 10.50 |
19. Super mosselen met zwarte bonensaus | € 10.50 |
20. Kroepoek | € 2.80 |
21. Casava chips | € 3.50 |
22. Diverse sauzen | € 2.50 |
30. Nasi Goreng (met ei en ham) | € 5.65 |
31. Nasi Goreng speciaal met kip en sate) | € 8.75 |
32. Nasi Goreng met sate (3 st.) | € 9.50 |
33. Nasi Goreng met kip en groente | € 10.30 |
34. Nasi Goreng met ossehaas en groente | € 13.40 |
35. Nasi Goreng met garnalen | € 14.40 |
36. Nasi Singapore (met kerrie smaak) | € 11,95 |
37. Nasi Malay (pikante nasi) | € 11.95 |
38. Yeung Chao Fan (met garnaaltjes en chasieuw) | € 11.95 |
40. Bami Goreng (met ei en ham) | € 5.65 |
41. Bami Goreng speciaal met kip en sate) | € 8.75 |
42. Bami Goreng met sate (3 st.) | € 9.50 |
43. Bami Goreng met kip en groente | € 10.30 |
44. Bami Goreng met ossehaas en groente | € 13.40 |
45. Bami Goreng met garnalen | € 14.40 |
46. Bami Singapore (met kerrie smaak) | € 11,95 |
47. Bami Malay (pikante nasi) | € 11.95 |
48. Yeung Chao Fan (met garnaaltjes en chasieuw) | € 11.95 |
50. Mihoen Goreng met kip | € 10.30 |
51. Mihoen Goreng met ossehaas | € 13,40 |
52. Mihoen Goreng met garnalen | € 15.25 |
53. Mihoen a la Singapore (met garnaaltjes. cha sieuw en kerry) | € 12.00 |
55. Chinese bami met kip | € 10.30 |
56. Chinese bami met ossehaas | € 13.40 |
57. Chinese bami met garnalen | € 15.25 |
60. Foe Yong Hai met kipfilet | € 10.20 |
61. Foe Yong Hai met vlees en ham | € 10.20 |
62. Foe Yong Hai met garnalen | € 15.45 |
63. Foe Yong Hai vegetarische | € 9.70 |
64. Tjap Tjoy met kipfilet | € 10.20 |
66. Tjap Tjoy met ossehaas | € 15.00 |
67. Tjap Tjoy met garnalen | € 15.45 |
68. Tjap Tjoy vegetarische | € 9.70 |
69. Kong Pao Kai (kipfilet met groente en pittige Kong Pao saus) | € 14.40 |
70. Hak Chap Kai (kiptilet in een heerlijke sake saus) | € 14.40 |
71. Kun Chong Kai(kipfilet met gember en bosuitjes) | € 14.40 |
72. Chiu Yim Kai (kipfilet met 5 soorten kruiden en peper) | € 14.40 |
75. Ye Ko Kai Ting (Gewokte kip met mais, groenten en cashewnoten) | € 14.20 |
76. Zi Loh Kai (kipfiiet met ananas in zoet—zure saus) | € 14.20 |
77. Zong Pau Kai (kipfilet met uien-en knoflooksaus) | € 14.20 |
78. Thaise kip (gepaneerde kip met kruiden) | € 14.20 |
79. Cheung Bau Kai (kipfilet van de Chef) | € 14.20 |
80. Ajam pangang | € 11.50 |
81. Koe Loe Kai (zoetzure saus apart) | € 11.50 |
82. Kipfilet met kerriesaus | € 11.50 |
83. Kipfilet in balisaus | € 11.50 |
84. Kipfilet in tausisaus | € 11.50 |
94. Hui Kuo Yuk (mager varkensvlees met met gekruide Hui-Kuo saus) | € 14.40 |
95. Zong Pau Yuk (mager varkensvlees met uien- en knoflooksaus) | € 14.40 |
96. Zi Loh Yuk (mager varkensvlees met ananas in zoetzure saus) | € 14.40 |
97. Ya Ko Yuk (gew varkensvlees met mais, groenten en cashewnoten) | € 14.40 |
98. Kuen Chong Yuk (varkensvlees met bosuitjes en gember) | € 14.40 |
99. Cha Sieuw (geroosterd varkensvlees) | € 14.40 |
100. Babi pangang | € 12.30 |
101. Babi pangang spek | € 12.30 |
102. Babi pangang mix (babi pangang, cha sieuw, babi pangang spek) | € 16.45 |
103. Babi Ketjap | € 12.30 |
104. Varkensvlees in kerrysaus | € 12.30 |
111. Hak Chiu Ngau (ossehaas met zwarte pepersaus) | € 17.30 |
112. Sa Cha Ngau (ossehaas met groente in pittige saus) | € 17.30 |
113. Kong Po Ngau (ossehaas met pikante Kong Po saus) | € 17.30 |
114. Cheung Bau Ngau (ossehaasblokjes van de chef) | € 17.30 |
115. Ossehaas "Four Seasons" (ossehaas met diverse soorten kruiden) | € 17.30 |
116. Ye Ko Ngau (gew. ossehaas met mais, groenten en cashewnoten) | € 17.30 |
117. Zong Pau Ngau (ossehaas met uien—en knoflooksaus) | € 17.30 |
118. Zi Loh Ngau (ossehaas met ananas in zoetzure sausi) | € 17.30 |
119. Ossehaas met kerriesaus | € 16.30 |
120. Ossehaas met balisaus | € 16.30 |
121. Ossehaas met zwarte bonensaus | € 16.30 |
122. Hak Chiu Yeung (Lamshaas met zwarte pepersaus) | € 19.50 |
123. Tausi Yeung Pah (Lamsrack met tausisaus) | € 19.50 |
124. Sieuw Yeung Pah (gegrilde lamsrack met licht pikante saus) | € 19.50 |
128. Tom Yam Ha (Gamba's met Thaise zoet pikante saus) | € 19.10 |
129. Kong Po Ha (Gamba's met pittig gekruide peper saus) | € 19.10 |
130. Gamba "Four Season" (Gamba's met diverse soorten kruiden) | € 19.10 |
131. Tai Ha (Gamba's in knoflooksaus) | € 19.10 |
132. Ha Lok (Gamba's met ananas in zoetzure saus) | € 19.10 |
133. Kuen Chong Ha (Gamba's met gember en bosuitjes) | € 19.10 |
134. Chiu Yim Ha (Gamba's met vijf soorten kruiden) | € 19.10 |
135. Bali Ha (Gamba's in pittige Balisaus) | € 19.10 |
136. Ye Ko Ha (gep. chin. garnalen met mais, groenten en cashewnoten) | € 19.10 |
137. Zong Pau Ha (gep. chin. garnalen met uien en knoflooksaus) | € 19.10 |
138. Zi Loh Ha (gep. chin.garnalen met ananas in zoetzure saus) | € 19.10 |
140. Cheung Bau Ha (chin. garnalen van de chef) | € 19.10 |
143. Chinees garnalen in tausi saus | € 19.10 |
150. Tjap Woei Po (diverse soorten vlees met gemengde groenten) | € 17.60 |
151. Ye Ko San Sim(vlees. kip. chin.garnalen met mais. groenten en cashewnoten) | € 17.60 |
152. Szechuan Po (div. soorten vlees en garnalen in pittige saus) | € 17.60 |
170. Peking Ap (ger. eend op authentieke wijze met hoisin saus) | € 17.50 |
171. La Tjap Ap (geroosterde eend in pittige saus) | € 17.50 |
172. Xian Man Ap (geroosterde eend in zoetzure saus) | € 17,50 |
174. Tjap Kan Ap (Peking eend met gemengde Chinese groenten) | € 18.30 |
176. Hong Siao Tou Fu (Groenten en tofu met sojasaus) | € 13.80 |
177. Loh Han Tjai | € 13.80 |
180. Voor 1 persoon
|
€ 18.00 |
181. Voor 2 personen
|
€ 35.80 |
183. Voor 2 personen
|
€ 54.50 |
Wij hebben verschillende voordeelmenu's. Vanaf 1 persoon t/m 3 personen. Voor meer informatie kunt u bij ons informeren. |
|
I.p.v. witte rijst met nasi of bami | € 1.00 extra |
Met chin. bami, mihoen of pikante nasi | € 3.00 extra |
Alle gerechten € 16.00 (Incl. witte rijst) |
301. Babi Pangang met Tjap Tjoy en 2 stokjes saté |
302. Babi Pangang met Foe Yong Hai en 2 stokjes saté |
303. Babi Pangang met Kip in Tausisaus en 2 stokjes saté |
304. Koe Loe Kai met Tjap Tjoy en 2 stokjes saté |
305. Koe Loe Kai met Foe Yong Hai en 2 stokjes saté |
306. Koe Loe Kai met Kip in Tausisaus en 2 stokjes saté |
307. Cha Sieuw met Tjap Tjoy en 2 stokjes saté |
308. Cha Sieuw met Foe Yong Hai en 2 stokjes saté |
309. Cha Sieuw met Kip in Tausisaus en 2 stokjes saté |
310. Babi Ketjap met Tjap Tjoy en 2 stokjes saté |
311. Babi Ketjap met Foe Yong Hai en 2 stokjes saté |
312. Babi Ketjap met Kip in Tausisasus en 2 stokjes saté |
313. Thaise kip met Tjap Tjoy en 2 stokjes saté |
314. Thasie kip met Foe Yong Hai en 2 stokjes saté |
315. Thaise kip met Kip in Tausisaus en 2 stokjes saté |
|
10. Babi Pangang |
11. Babi pangang spek |
12. Cha Sieuw (Geroosterd varkensvlees) |
13. Koe Loe Kai (Kip balletjes) |
14. Babi Ketjap |
15. Kip met ananas |
16. Ye Ko Kai Ting (Kip met groenten en cashewnoten) |
17. Thaise Kip (Gepan. Kip met kerrysmaak) |
18. Sate (3 stokjes) |
19. Tjap Tjoy met Kip |
20. Foe Yong Hai |
21. Kong Po Kai Ting (Kip met pittige gekruide saus) |
22. Ajam Roedjak (Gepaneerde Kip in Sambal saus) |
23. Kip met Tausisaus |
24. Kip met Kerrysaus |
25. Zong Pau Kai (Kip met uien en knoflooksaus) |
26. Hong Sieuw Tou Fu (Tofu en groenten in sojasaus) |
27. Hui Kuo Yuk (Vlees in zoet-pikante saus) |
28.Tjiuw Yim Kai (gebakken kip met kruiden en peper) |
29. Kipfilet in Bali saus |